Containerudlejning

Står du og skal renovere hus eller have? Tårup Vognmandsforretning har containerudlejning, der passer til dine ønsker og behov.

Ring på 65 37 14 34

Containerudlejning

Står du og skal renovere hus eller have? Så tilbyder Tårup Vognmandsforretning containerudlejning til både erhverv og privat, der passer til dine ønsker og behov.

Vi sælger komplette løsninger til dig, så du ikke skal tænke mere besvær end højst nødvendigt, så alt du skal gøre er at bestille den type container du ønsker, fylde den og ringe til os, så sørger vi for resten.

Hvad vi tilbyder 

Tårup Vognmandsforretning tilbyder udlejning af 10, 20 og 30 fods åbne og lukkede containere, og leverer alt fra grus, sten, jord og granitskærver.

Placering:
Vi kan have op til to containere med af gangen og skal man have en container stående på offentlig vej, så skal vi nok indhente tilladelse fra kommunen.

Hvad koster det at leje en container?

Prisen for en container kommer selvfølgelig til at afhænge på hvilken container du vælger at leje, hvis du er i tvivl omkring hvilken container der kommer til at opfylde dine krav så tilbyder vi gerne rådgivning så du finder den rigtige container. 

Få et tilbud på udlejning af container

Står du med et eller flere spørgsmål så ring ind i dag, eller ring ind for at få et godt tilbud.  

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tårup Byvej 20
5871 Frørup

CVR 27228887

Send en besked

5 + 2 =