Studenterkørsel

Vi tilbyder studenterkørsel til hele landets unge mennesker

Ring på 65 37 14 34

Vores vogne

Tårup Vognmandsforretning står til rådighed med to vogne. Vores traditionelle Mercedes som er den vogn vi tænker på når vi tænker studenterkørsel. Vores anden vogn er en moderne Volvo som har alt hvad der er brug for til studenterkørsel.

Studenterkørsel

Tårup Vognmandsforretning tilbyder studenterkørsel til alle landets unge mennesker, der gerne vil have en dag hvor de ikke skal tænke på andet end at hygge sig.

Vores ene lastbil er en nyrenoveret veteranbil som står klar til din klasse. vognen har mulighed for tilkøb af Soundboks da der ikke er noget fest uden musik.

Vores anden lastbil er en nyere lastbil som har alt hvad i har brug for, for at gøre dagen uforglemmelig. Den nye vogn har også mulighed for Soundboks, men herudover har vognen en stripperstang som med sikkerhed gør dagen uforglemmelig.

Begge vogne har lys og mulighed for mobilopladning, samt Soundboksen så i både kan ses og høres. 

Det er vigtigt for os at i får en uforglemmelig dag, derfor hjælper vi gerne med at planlægge en rute, så vi kommer hele vejen rundt. Skulle tidplanen skride lidt så skal i ikke være bekymret for ekstra gebyr, i skal bare have en god dag. For at garantere at i har en dag kun fyldt med fest og farver, står vi for rengøring af vognen så i ikke skal tænke på det.  

Sikkerheden er utrolig vigtig for os, derfor bliver bilerne godkendt til studenterkørsel hvert år. 

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tårup Byvej 20
5871 Frørup

CVR 27228887

Send en besked

11 + 3 =