Om Tårup Vognmandsforretning

Om Tårup Vognmandsforretning

Om Tårup Vognmandsforretning

Tårup Vognmandsforretning er et familieejet firma, der har eksisteret siden 1972. I 2003 overtog Niels og Jørgen Matthiesen forretningen efter deres far, som i dag driver firmaet.

Tårup Vognmandsforretnings ansatte går meget op i præcision og håndværk. Alle ansatte sætter en dyd i, at arbejdet bliver udført til perfektion og overholder de forskellige lovgivninger, der er i faget. Vores medarbejdere står klar til at løse dine opgaver, vi udfører disse arbejdsopgaver:

Det er med stor stolthed, at vi stadig tilbyder transport til diverse korn og foder samt studenterkørsel og containere.

Vi bestræber os på at opfylde kunders ønsker og behov til perfektion. Vi går op i vores arbejde og går på arbejde med et smil på læben.

Lyder vi som nogle du godt kunne tænke dig at samarbejde med, så ring ind i dag så vi kan snakke omkring dine krav og hvordan vi nok skal løse dem. 
Eller hvis du bare godt kunne tænke dig at holde dig opdateret på hvad vi går rundt og laver her for tiden, så tag et smut ind på vores Facebook side. 

”De danske landeveje er vores arbejdsplads – og vi er ikke bundet af nogle faste ruter eller tider, hvilket giver os en fleksibilitet, der gør det muligt at tilpasse vores arbejde efter vores kunders ønske og behov.”

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tårup Byvej 20
5871 Frørup

CVR 27228887

Send en besked

2 + 2 =