Transport af Korn og Foder

Mangler i transport af korn eller foder så er vi eksperterne der gør det for jer.

Ring på 65 37 14 34

Transport af korn og foder

Størstedelen af vores omsætning stammer fra landbrugstransport, hvilket gør os til lidt af nogle eksperter på området.”

Tårup Vognmandsforretning har to vogntog, der bliver brugt til kørsel af korn og foderstoffer. Vogntogene har suge/blæse anlæg og er rumopdelte.
Vores rumopdelte vogne giver os mulighed for at have flere typer foder med på samme læs, og vi kan dermed planlægge vores rute, så vi kommer rundt så mange steder som muligt på samme tur, hvilket sparer os og vigtigst af alt, vores kunder en masse tid og giver os mest udbytte af bilen.

Fokus på kvalitet 

Landbrugstransport ses som en standard service blandt transportvirksomheder i dag eftersom der mange som tilbyder denne service, dog er der en stor forskel af service og kvalitet blandt transportvirksomheder men hos Tårup Vognmandsforretning er det vigtigt for os at kvaliteten af vores arbejde er i tops. For at sikre os dette er det vigtigt for os at vores medarbejdere følger den gældende lovgivning.

Få et tilbud på transport af korn og foder

Står du også mangler transport af diverse korn eller foder eller står du med et eller flere spørgsmål til vores service så er du mere end velkommen til at ringe ind i dag så besvarer vi gerne de spørgsmål du har eller giver dig et godt tilbud.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Tårup Byvej 20
5871 Frørup

CVR 27228887

Send en besked

8 + 7 =